De bijdragen gaan wij dit jaar besteden aan de update van onze huisstijl. Na 20 jaar is het namelijk nodig onze communicatie-uitingen, waaronder ons drukwerk en het systeem van de website, te vernieuwen. Wij kunnen uw financiële steun hierbij goed gebruiken. Meer weten? Lees hier meer over de huisstijl-update.

Eenmalige donatie

Geheel vrijblijvend kunt u met iDeal eenmalig een bedrag naar keuze aan ons doneren via dit betalingsverzoek. Onze dank is zeer groot!

Word vriend

U kunt ons ook steunen door vriend te worden voor een bijdrage vanaf € 25,- per jaar. Wij houden u dan per e-mail exclusief op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het ensemble.

Vul hieronder uw gegevens in. Na verzending ontvangt u van ons een bevestigingsmail met meer informatie over de betaling.

Als u wilt dat wij telefonisch contact met u opnemen, vul dan ook uw telefoonnummer in.

Word donateur

U kunt vanaf een bijdrage van € 1.000 per jaar ook donateur worden van ons ensemble. Wij houden u dan exclusief op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het ensemble en u ontvangt een aparte uitnodiging voor onze concerten. Wilt u donateur worden of ons op een andere wijze ondersteunen? Neem dan contact op met Fien Duijnmayer (zakelijk leider) fien@domesticarotterdam.nl 06 127 186 35.

ANBI

Stichting Domestica Rotterdam is aangemerkt als een Algemeen nut beogende instelling (ANBI). Bij een periodieke schenking geniet u daarom belastingvoordeel. Dit voordeel kan oplopen tot wel 52%. Bereken zelf uw voordeel met de schenk calculator op anbi.nl/calculator