Laden Concerten
Laden Concerten

« Alle Concerten

  • Dit concert is voorbij.

Klank & Kleur

1 april 2022 - 17:00 - 28 mei 2022 - 17:00

 

Klank en Kleur is van start! Ter ere van het 30-jarig jubileum van Galerie Atelier Herenplaats zijn wij een bijzondere samenwerking aangegaan. In zes video’s, een podcast en een tentoonstelling nemen we het publiek mee in een muzikaal verhaal over de bijzondere beeldende talenten van Herenplaats.

 

Tentoonstelling Klank en Kleur
Op 1 april om 17.00 uur opende in galerie atelier Herenplaats de tentoonstelling Klank en Kleur. Bekijk de kunstwerken samen met onze video’s. Te zien tot en met 28 mei in de galerie (Schietbaanstraat 1, Rotterdam; maandag – zaterdag 13.00 – 17.00). Meer informatie en actuele openingstijden via de website van Herenplaats.

Video’s

In een reeks video’s zetten wij kunstenaars van Herenplaats muzikaal in het zonnetje. Onze musici werden uitgenodigd om een kunstenaar van Herenplaats uit te kiezen en daarbij een muzikale uitvoering te verzorgen. Jan Willem Nelleke besloot zelfs een speciale compositie voor de gelegenheid te schrijven. Opgesteld tussen de kunstwerken in de galerie namen we de uitvoering op. Als voice-over vertelt woordkunstenaar Christopher Blok over de kunstenaars.

Bekijk de video’s in deze playlist op YouTube.

Podcast

In de Podcast Klank en Kleur kom je meer te weten over Herenplaats, outsider-art en de muziek van Domestica.

Donatie

Klank en Kleur is grotendeels tot stand gekomen dankzij vrijwillige inzet van diverse mensen. Wilt u dit project ondersteunen? Doe dan een donatie. Wij zorgen dat het geld bij de makers en betrokkenen van Klank en Kleur terecht komt. Doneer via deze iDeal betalingslink (het bedrag kunt u zelf kiezen) of maak een bedrag over naar: NL74 INGB 0006 6606 48 t.n.v. Stichting Domestica Rotterdam o.v.v. donatie Klank en Kleur.

Gegevens

Begin:
1 april 2022 - 17:00
Einde:
28 mei 2022 - 17:00
Concert Categorie: