Stichting Domestica Rotterdam
P/A Botter 80
2991 PD Barendrecht
06-127 186 35
info@domesticarotterdam.nl

IBAN nummer
NL74 INGB 0006 6606 48
t.n.v. Stichting Domestica Rotterdam

Ontvang de nieuwsbrief

Dan houden wij u als eerste op de hoogte over nieuwe projecten en acties.

Artistiek leider

Wim Steinmann

Wim Steinmann is sinds de oprichting in 1997 artistiek leider en dirigent van Domestica Rotterdam. Wim dirigeerde meerdere symfonieorkesten waaronder het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Royal Bangkok Symphony Orchestra. Hij is als piccolodocent verbonden aan de Hogeschool voor de kunsten Codarts in Rotterdam en in België bij het LUCA/Leuven University College of Arts.

Bij Domestica Rotterdam dirigeerde hij naast vele concerten ook operaproducties. In 2014 nam hij afscheid van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, waaraan hij bijna 45 jaar verbonden was als solo piccolo.

Programmeur

Eelco Beinema

Eelco Beinema studeerde cello aan het Koninklijk Conservatorium. Hij was enige jaren lid van Nieuw Sinfonietta Amsterdam en als solocellist verbonden aan Camerata Roman in Zweden. In 1993 trad hij toe tot de cellogroep van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Eelco maakt deel uit van de redactie van Intrada, het programmablad van het orkest, en vervult de functie van artistiek adviseur. Hij is naast cellist de programmeur van Domestica Rotterdam.

Zakelijk leider

Fien Duijnmayer

Fien Duijnmayer is sinds september 2016 de zakelijk leider van Domestica Rotterdam. Na een studie (muziek)geschiedenis studeerde ze cum laude af als musicoloog. Fien richtte kort daarna haar bedrijf ‘Fien & Muziek’ op, waarmee ze ondernemerschap wil ontwikkelen en bevorderen in de culturele sector. Ze werkte onder andere voor Operadagen Rotterdam, Productiehuis Theater Rotterdam, de Doelen en richtte het muziek- en wetenschapsfestival Wavelength in Leiden op.

Bestuur

Voorzitter Mr. M.W.F. Oosterhuis
Secretaris E.H. Beinema
Penningmeester Dr. D. Molenaar
Leden B. de Jong
Mr. A. R. Leemreis
W. Steinmann
Financieel adviseur A. van Dongen (RPhO)