Draagt u Domestica Rotterdam een warm hart toe? Word dan vriend, donateur of doe een eenmalige donatie. Onze stichting is aangemerkt als een Culturele ANBI (Algemeen nut beogende instelling). Bij een periodieke schenking geniet u daarom belastingvoordeel. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Vragen? Neem dan contact op met Fien Duijnmayer (zakelijk leider) bij voorkeur per e-mail naar fien@domesticarotterdam.nl of telefonisch via 06 127 186 35.

Eenmalige donatie

Geheel vrijblijvend kunt u een bedrag naar keuze aan ons doneren. Onze dank is zeer groot!
Dit kan per iDeal via dit betalingsverzoek of door een storting op onze bankrekening t.n.v. Stichting Domestica Rotterdam IBAN NL74 INGB 0006 6606 48 onder vermelding van ‘eenmalige donatie’.

Word vriend

U kunt ons ook steunen door vriend te worden voor een bijdrage naar keuze vanaf € 25,- per jaar. Wij houden u dan per e-mail exclusief op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het ensemble. Stuur voor meer informatie een bericht naar fien@domesticarotterdam.nl of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier.

Concertkaart cadeau bij een bijdrage vanaf € 50
Draagt u € 50 of meer bij als vriend? Dan ontvangt u in ons jubileumseizoen 2022-2023 één gratis toegangskaart voor ons jubileumconcert ‘Fledermaus Feest’ op 18 januari om 20.30 uur in de Laurenskerk Rotterdam. De kaart wordt in de week voorafgaand aan de kerst per e-mail verstuurd. Leuk om cadeau te doen aan familie, vrienden of kennissen om hen kennis te laten maken met Domestica!

Word donateur

U kunt vanaf een bijdrage van € 1.000 per jaar ook donateur worden van ons ensemble. Wij houden u dan exclusief op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het ensemble en u ontvangt een aparte uitnodiging voor onze concerten.

Sponsoring

Vanaf een bijdrage van € 5000 kunt u privé of met een bedrijf sponsor worden van ons ensemble. Als dank bespreken wij samen graag de mogelijkheden tot het geven van een (huiskamer)concert.

ANBI

Stichting Domestica Rotterdam is aangemerkt als een Culturele ANBI (Algemeen nut beogende instelling). Bij een periodieke schenking geniet u daarom belastingvoordeel. Dit voordeel kan oplopen tot wel 52%. Bereken zelf uw voordeel met de schenk calculator op anbi.nl/calculator of download hier direct de overeenkomst periodieke gift in geld van de site van de belastingdienst.

Formulier

Als u wilt dat wij telefonisch contact met u opnemen, vul dan ook uw telefoonnummer in.