De speciale maatregelen voor de aankomende concerten zijn opgesteld volgens het protocol voor podiumkunstproducenten van de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) en de richtlijnen van het RIVM. Wij houden de laatste ontwikkelingen en omstandigheden nauwlettend in de gaten, en passen ons indien nodig aan, om het concert zo veilig mogelijk plaats te laten vinden.

Het bezoek van dit concert is op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor besmetting met COVID-19. Wij zullen alle aanwezigen informeren en speciale maatregelen treffen om het besmettingsrisico te minimaliseren. Met de aankoop van een entreebewijs voor een concert gaat u akkoord met het opvolgen van de maatregelen.

Belangrijkste informatie

Coronatoegangsbewijs

Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht bij binnenkomst. Dit bewijs maakt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona.
Lees hier hoe u een coronatoegangsbewijs kunt maken.

Houdt u verder aan deze richtlijnen:

 • Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers
 • Draag een mondkapje bij verplaatsing
 • Schud geen handen
 • Desinfecteer bij aankomst uw handen
 • Raak het gezicht niet of nauwelijks aan
 • Nies/hoest in de elleboog
 • Blijf bij verkoudheid, koorts of twijfel over uw gezondheid thuis

Hoe ziet mijn bezoek aan dit concert er uit?

 • Lees vooraf de speciale maatregelen op onze website. Met de aankoop van een entreebewijs gaat u akkoord met het opvolgen van de maatregelen.
 • Koop (indien mogelijk) van te voren online kaarten in de ticketshop. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur (pin of cash)
 • Kom op tijd, want de coronacheck kost extra tijd. Vanaf een half uur voor aanvang is de deur geopend
 • U mag binnenkomen als u een geldig coronatoegangsbewijs kan tonen en verder geen klachten heeft
 • Draag een mondkapje bij verplaatsing.
 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
 • Koop een ticket of laat uw uitgeprinte of digitale ticket controleren door de kassamedewerker
 • Zoek een zitplaats. Het mondkapje mag af als u zit.
 • Veel plezier bij het concert!
 • Het is helaas binnen de aangescherpte maatregelen niet mogelijk om een drankje te nuttigen in de Laurenskerk na dit concert.
 • Het toilet kunt u vooraf of na afloop van het concert gebruiken. Wacht eventueel tot u aan de beurt bent en was altijd uw handen na het bezoek. De toiletten worden extra schoongemaakt.

Toelichting per onderwerp

Kaartverkoop en controle

Bestel uw kaarten vooraf online in de ticketshop. Om veilig en verantwoord de concerten plaats te laten vinden, willen wij graag vooraf weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Daarnaast moeten wij uw contactgegevens registreren indien het nodig is u te informeren over bijvoorbeeld annulering, een besmettingsgeval of wijziging in de maatregelen.

Mocht het online bestellen niet lukken en wilt u toch vooraf kaarten ontvangen? Mail dan naar fien@domesticarotterdam.nl uw naam, wanneer u wenst te komen en met hoeveel personen. U ontvangt vervolgens van ons een e-mail met een optie voor een overschrijving of een betalingsverzoek per iDeal. Na betaling ontvangt u de kaarten per e-mail.

Kaarten zijn ook weer aan de deur te verkrijgen. U kunt cash of met pin betalen. Wij kunnen vragen om uw gegevens, zodat wij u kunnen informeren achteraf mocht dit gezien de omstandigheden nodig zijn.

Wij controleren de tickets vanachter een balie met een handscanner. U kunt uw ticket uitgeprint of digitaal tonen. Mocht dit niet lukken, dan kunnen wij uw bestelling ter plekke in de computer opzoeken en zo controleren.

Opstelling

Het publiek is opgesteld met 1,5 meter afstand tussen de stoelen.

Hygiëne

Bij binnenkomst vragen wij iedereen de handen te ontsmetten. Voorafgaand aan het concert zorgen wij dat de ruimtes extra zijn schoongemaakt (o.a. toiletten, stoelleuningen en de kassabalie).

Toiletbezoek

Het toilet kunt u vooraf en na afloop van het concert gebruiken. De ruimte is klein, dus houd hier rekening mee. Volg eventueel de instructies van de (toilet)medewerker, wacht tot u aan de beurt bent en was altijd uw handen na het bezoek.

Ziekte

Blijf thuis in geval van een Corona infectie van uzelf of iemand in uw huishouden. Blijf thuis als u of iemand in uw huishouden één van de volgende klachten heeft of in de afgelopen 24 uur had: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts, benauwdheid. Blijf thuis als u tot de risicogroep behoort.
Bij ziekte of enige twijfel over de gezondheid van u of uw huisgenoten nemen wij de kaarten retour en krijgt u uw geld terug. Neem hiervoor contact op met fien@domesticarotterdam.nl

Annulering

Het is mogelijk dat wij het concert moeten annuleren vanwege bijgestelde richtlijnen van het RIVM. In dat geval ontvangt u per e-mail een bericht hierover, kunt u de kaarten retourneren en krijgt u uw geld terug. Mocht u kaarten terug willen geven, neem dan contact op met fien@domesticarotterdam.nl.

Catering

Het is helaas binnen de aangescherpte maatregelen alleen mogelijk om vooraf een drankje te nuttigen in de Laurenskerk en niet meer na het concert.