De speciale maatregelen voor het concert op 4 juli 2020 zijn opgesteld volgens het protocol voor podiumkunstproducenten van de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) en de richtlijnen van het RIVM. Wij houden de laatste ontwikkelingen en omstandigheden nauwlettend in de gaten, en passen ons indien nodig aan, om het concert zo veilig mogelijk plaats te laten vinden.

Het bezoek van dit concert is op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor besmetting met COVID-19. Wij zullen alle aanwezigen informeren en speciale maatregelen treffen om het besmettingsrisico te minimaliseren. Met de aankoop van een entreebewijs voor dit concert gaat u akkoord met het opvolgen van de maatregelen.

Belangrijkste informatie

Houdt u altijd aan deze richtlijnen:

 • Houd altijd 1,5 meter afstand
 • Schud geen handen
 • Desinfecteer bij aankomst uw handen
 • Raak het gezicht niet of nauwelijks aan
 • Nies/hoest in de elleboog
 • Blijf bij verkoudheid, koorts of twijfel over uw gezondheid thuis

Hoe ziet mijn bezoek aan dit concert er uit?

 • Lees vooraf de speciale maatregelen op onze website. Met de aankoop van een entreebewijs gaat u akkoord met het opvolgen van de maatregelen.
 • Koop online kaarten in de ticketshop
 • Kom niet te vroeg. Vanaf een half uur voor aanvang is de deur geopend
 • U mag binnenkomen als u gezond bent en een entreebewijs heeft
 • Desinfecteer uw handen
 • Blijf op 1,5 meter afstand wachten voor de kaartcontrole
 • Volg de instructies van de kassamedewerker.
  Wij controleren uitgeprinte tickets met een handscanner. Als u de kaart niet kan printen, dan vragen wij uw naam om de bestelling in de computer op te zoeken en zo te controleren.
 • Zoek een zitplaats en ga zitten.
  Ga alleen naast elkaar zitten als u tot hetzelfde huishouden behoort, ga anders alleen zitten.
  Wij vragen u vriendelijk niet meer te verplaatsen en uw stoel niet te verschuiven.
  Op de stoel vindt u het programmablad.
 • Geniet van het concert.
 • Verlaat na het optreden rustig en op 1,5 meter afstand de Laurenskerk.
 • Praat eventueel buiten of bij een omliggende horecagelegenheid na.
 • Het toilet kunt u vooraf of na afloop van het concert gebruiken. De ruimte is wel klein, dus houd hier rekening mee en beperk indien mogelijk uw bezoek. Volg de instructies van de toiletmedewerker en was altijd uw handen na het bezoek. De toiletten worden na ieder concert extra schoongemaakt.

Kaartverkoop en controle

Kaarten zijn alleen vooraf online te krijgen. Zo weten wij van te voren hoeveel mensen het concert bezoeken. Aan de deur worden uitgeprinte kaarten gecontroleerd met een handscanner of wij vragen uw naam om de bestelling op afstand in de computer op te zoeken en zo te controleren.

Opstelling

Publiek en musici zitten op ten minste 1,5 meter afstand van elkaar. Alle stoelen zijn opgesteld per 2 of los. Ga alleen naast elkaar zitten als u tot hetzelfde huishouden behoort, ga anders alleen zitten. Het is niet toegestaan stoelen te verplaatsen.

Hygiëne

Bij binnenkomst vragen wij iedereen de handen te ontsmetten. Tussen de concerten door worden de stoelen gedesinfecteerd, zodat u op een schone stoel plaats kan nemen, en de toiletten extra schoongemaakt.

Toiletbezoek

Het toilet kunt u vooraf en na afloop van het concert gebruiken. Volg de instructies van de toiletmedewerker, wacht eventueel tot u aan de beurt bent en was altijd uw handen na het bezoek. De toiletten worden na ieder concert extra schoongemaakt.

Ziekte

Blijf thuis in geval van een Corona infectie van uzelf of iemand in uw huishouden. Blijf thuis als u of iemand in uw huishouden één van de volgende klachten heeft of in de afgelopen 24 uur had: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoes, verhoging, koorts, benauwdheid. Blijf thuis als u tot de risicogroep behoort.
Bij ziekte of enige twijfel over uw gezondheid of dat van uw huisgenoten nemen wij uw kaarten retour en krijgt u uw geld terug. Neem hiervoor contact op met fien@domesticarotterdam.nl

Annulering

Het is mogelijk dat wij het concert moeten annuleren vanwege bijgestelde richtlijnen van het RIVM. In dat geval ontvangt u per e-mail een bericht hierover, kunt u de kaarten retourneren en krijgt u uw geld terug.

Catering

Het is dit keer niet mogelijk om in de Laurenskerk drinken of eten te bestellen, omdat wij de verplichte 1,5 meter afstand dan niet kunnen garanderen. Wij verwijzen u naar de omliggende horecagelegenheden om vooraf of na afloop na te praten over het concert. Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk vooraf moet reserveren bij de restaurants en cafés.