Laden Concerten
Laden Concerten

« Alle Concerten

  • Dit concert is voorbij.

Online uitzending UITGESTELD

14 november 2020 - 20:30 - 21:45

 

Helaas mag ons concert op 11 november in de Laurenskerk niet doorgaan, vanwege de aanscherping van de corona-maatregelen. Deze uitzending wordt daardoor ook uitgesteld. Er wordt over twee weken gekeken naar de mogelijkheden voor een nieuwe datum.

 

Bij het verhalende concert ‘Verborgen gezichten’ in de Laurenskerk op woensdag 11 november om 20.30 uur mogen maar 30 bezoekers aanwezig zijn. Om meer mensen te laten genieten van het optreden, maken wij een video-opname van het concert. Deze video-opname wordt op zaterdag 14 november om 20.30 uur uitgezonden op ons YouTube kanaal. Tijdens deze ‘online première’ kunt u reacties en vragen achterlaten in de live chat. De opname blijft na dit moment nog enkele dagen op YouTube beschikbaar om terug te kijken.

 

De online uitzending bieden wij gratis aan, maar uiteraard lopen wij kaartverkoopinkomsten mis. Daarom stellen wij een donatie op prijs. Lees hier meer over de mogelijkheden of doneer direct per iDeal via onderstaande button.

 

Programma

Carnaval. De elfde van de elfde. Hét perfecte excuus om een andere identiteit aannemen. Het ‘verkleedfeest’ is het moment om uit de ban te springen. Maar waar stopt vrijheid van meningsuiting? Waar begint het uitdragen van haat? En zijn die twee met elkaar te verzoeken? En dat alles terwijl een masker juist het symbool is om iets achter te verbergen. Achter het masker zou iedereen gelijk moeten of kunnen zijn. Iedereen kan hetzelfde worden door niet zichzelf te zijn, maar letterlijk achter een façade te zitten. Met feestelijke muziek uit carnavalsstad Venetië en Zuid-Amerika. Solist op deze avond is de jonge talentvolle violiste Kira van der Woerd.

 

Verteller: Elena Peeters
Solist: Kira van der Woerd (viool, winnaar Prinses Christina Concours Domestica Prijs)
Compositie opdracht Codarts: Rodolfo Stornfelt 

 

Gegevens

Datum:
14 november 2020
Tijd:
20:30 - 21:45
Concert Categorieën:
,
Concert Tags:
, , ,