Laden Concerten
Laden Concerten

« Alle Concerten

  • Dit concert is voorbij.

Verborgen gezichten UITGESTELD

11 november 2020 - 20:30 - 21:45

 

Laurenskerk Rotterdam

Elena Peeters met Domestica Rotterdam © Hélène van Domburg Fotografie
Helaas mag ons concert op 11 november in de Laurenskerk niet doorgaan, vanwege de aanscherping van de corona-maatregelen. Er wordt over twee weken gekeken naar de mogelijkheden voor een nieuwe datum.

 

Carnaval. De elfde van de elfde. Hét perfecte excuus om een andere identiteit aannemen. Het ‘verkleedfeest’ is het moment om uit de ban te springen. Maar waar stopt vrijheid van meningsuiting? Waar begint het uitdragen van haat? En zijn die twee met elkaar te verzoeken? En dat alles terwijl een masker juist het symbool is om iets achter te verbergen. Achter het masker zou iedereen gelijk moeten of kunnen zijn. Iedereen kan hetzelfde worden door niet zichzelf te zijn, maar letterlijk achter een façade te zitten. Met feestelijke muziek uit carnavalsstad Venetië en Zuid-Amerika. Solist op deze avond is de jonge talentvolle violiste Kira van der Woerd.

 

Verteller: Elena Peeters
Solist: Kira van der Woerd (viool, winnaar Prinses Christina Concours Domestica Prijs)
Compositie opdracht Codarts: Rodolfo Stornfelt 

 

Speciale maatregelen

Om dit concert mogelijk te maken hebben wij deze speciale maatregelen getroffen. Met de aankoop van een entreebewijs gaat u akkoord met het opvolgen van deze maatregelen. Zie ook de veelgestelde vragen pagina voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
11 november 2020
Tijd:
20:30 - 21:45
Concert Categorie:
Concert Tags:
, , ,
Bestel Kaarten Online »

Locatie

Laurenskerk Rotterdam
Grotekerkplein 27
Rotterdam, 3011 GC Nederland
+ Google Maps