Laden Concerten

Verborgen talent

26 juni - 17:00 - 18:15

Laurenskerk Rotterdam

Antonio Vivaldi, de rode priester, componeerde de meeste van zijn concerten, cantates en gewijde muziek voor een meisjes weeshuis in Venetië. De musicerende wezen stegen snel in aanzien, ook in het buitenland. Maar schreef hij alleen muziek voor de meisjes? Of was er sprake van verborgen verboden liefde?

 

Vivaldi wordt als muzikaal uitgangspunt genomen voor dit verhaal van Domestica met Elena Peeters over jonge talenten, de (on)mogelijkheden voor de nieuwe generatie in onze wereld, (on)vrijheid, de nauwe scheidingslijn tussen wat goed is en wat kwaad doet.

 

De twee jonge viooltalenten Pouya Azimi en Zohra Jongerius soleren in diverse concerto’s van Vivaldi. Verder staat er muziek van Bach en Berio op het programma.

 

Muzikale uitvoering: Domestica Rotterdam
Verteller: Elena Peeters
Solisten: Pouya Azimi en Zohra Jongerius (viool)
Muziek van: Vivaldi, Bach en Berio
Bekijk hier het volledige programma.

 

Praktische informatie en maatregelen

Volgens de nieuwe richtlijnen is publiek toegestaan bij dit concert. Wel gelden nog de algemene coronamaatregelen en is het verplicht 1.5 meter afstand te houden. Lees hier welke maatregelen getroffen zijn om het concertbezoek zo veilig mogelijk te maken. Testen voor toegang is niet nodig.

Concertinformatie

Datum:
26 juni
Tijd:
17:00 - 18:15
Concert Categorieën:
, ,
Concert Tags:
, , ,
Bestel Kaarten Online »

Locatie

Laurenskerk Rotterdam
Grotekerkplein 27
Rotterdam, 3011 GC Nederland
+ Google Maps