Rotterdams ensemble gespecialiseerd in theatrale muziekprojecten

Ons concert Bruid van de wind op woensdag 25 mei om 20.30 uur in de Laurenskerk wordt verplaatst naar donderdag 26 mei 20.30 uur.

Op diezelfde avond speelt Feyenoord namelijk in de finale van de Europa Conference League. Achter de Laurenskerk, op het plein van de Binnenrotte, worden schermen geplaatst om de wedstrijd te kijken en hier worden 10.000 supporters verwacht. Dit zorgt voor zodanige geluidsoverlast en logistieke problemen, dat ons concert helaas niet door kan gaan.

 

Verplaatsing naar donderdag 26 mei 20.30 uur

Het concert wordt daarom verplaatst naar de dag erna, donderdag 26 mei om 20.30 uur.

 

Onder voorbehoud

Er is een klein voorbehoud voor deze nieuwe datum. De Laurenskerk staat namelijk bij slecht weer in optie als uitwijklocatie voor een buitenevenement elders in de stad. Indien ons concert daarvoor toch moet wijken, berichten wij u enkele dagen van te voren per e-mail. Bij annulering krijgt u de kosten voor de kaarten teruggestort.

 

Geldigheid kaarten

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

 

Verhinderd?

Bent u verhinderd op de nieuwe datum? Wij zullen de kaarten terugnemen en de kosten terugstorten. Stuur daarvoor een e-mail naar Fien Duijnmayer fien@domesticarotterdam.nl met het aantal kaarten en uw bankrekeninggegevens.

 

Excuus voor het ongemak, maar dank voor uw flexibiliteit.

 

We hopen dat we alsnog een mooi concert kunnen geven op 26 mei!